Страница 1 от 2

Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 2:49 pm
от P.Manning
Колеги, правя тази тема с цел всеки да коментира какво мисли да наблюдава от програмата за седмицата и защо :)

Нека да започна аз:

1. Грийн Бей срещу Чикаго - не крия, че след Бронкос изпитвам големи симпатии към Грийн Бей, ако не бях станал фен на Бронкосите покрай Пейтън, нищо чудно сега да съм чийзхед :lol: Освен това, Чикаго са водени от бившия треньор на Бронкос Джон Фокс и ми е много интересно да проследя този сблъсък. Инди - Бъфало и Сиатъл - Рамс не са за изпускане, но ще заложа на тази среща.

2. Денвър срещу Балтимор - тук всичко е ясно :lol: С нетърпение очаквам първата среща на моите хора с новия треньор и новите идеи в нападение. Не мисля, че атаката ще е водеща в този мач, а защитата. Пас ръша е убийствен и очаквам нещо от сорта на 25:14.

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 5:29 pm
от JORO79
Като за първа седмица всеки мач си има свой собствен заряд и неща които предизвикват интерес.Не само от пристрастна гледна точка,но според мен Pats и Steelers са дербито на кръга.Изоравят се два отбора с сериозна заявка за място на SB един срещу друг.Водени от двама от наи добрите QB в лигата.Треньорите също са на топ ниво.Мача ще е в четвъртък и единствен ,затова ще оривлече вниманието на цяла Америка.Последния мач ги отнесохме ,но сега едва ли ще е толкова лесно,макар защитата им да е с много проблеми.Добре че го няма Бел и Браянт,че тогава щеше да е голямо тегло.

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 6:01 pm
от P.Manning
Определено ще е интересен мач и бих го гледал, но ако беше с нормален час за България. Освен фенове на двата отбора, не вярвам да има други, които ще започнат НФЛ седмицата с него.

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 6:43 pm
от JORO79
P.Manning написа:Определено ще е интересен мач и бих го гледал, но ако беше с нормален час за България. Освен фенове на двата отбора, не вярвам да има други, които ще започнат НФЛ седмицата с него.

И аз няма да седа да го гледам през ноща защото съм на работа на другия ден,но първото нещо като ида е да си го свала и да го гледам с интерес.Познавам многи хира които ще направат същото на другия ден,макар и не на работното си место.С всеки изминал ден започва все по интересно да ми става представянето на Eagles.Първо си мислех че нестандартните решения на Чип Кели ще се провалат,но сега нещо ми говори че този отбор си е доста сериозна заплаха за лидерите в NFC.Даже ми се върти нещо като 12-4 в редовния сезон и миже би 1 место в конференцията,пък натам каквото сабя покаже.Първия мач гистуват на Falkons и ще е сериозно изпитание за защитата им срещу Раян и Джоунс,но ще извоюват победата.

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 8:46 pm
от vepaks
Аз съм ясен - ще гледам всичко възможно независимо от вермето и работата.

И малко тролинг :roll:

Изображение

Изображение

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 9:08 pm
от P.Manning
Vepaks какво мислиш за едно хендикапче тук + 7 до + 10?

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 9:33 pm
от vepaks
Ако не греша ти си Свилен нали? А ако греша имаш една бира от мен :P

За облози предлагам: ако Green Bay победят ми даваш Alex Smith, ако Bears победят, което си е чиста фантазия, ти давам Eddie Royal? Съгласен? 8-) :geek:

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 10:30 pm
от P.Manning
Долна хиена си ти :lol:

Както се казва в един велик български филм: "За голям балама ме четеш ти":D

По-скоро, ако Грийн бият с + 10 вземам Роял, ако бият с по-малко ти давам Алекс Смит :D

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 08, 2015 11:11 pm
от vepaks
:lol: :D

+7.5 и си стискаме ръцете?

Re: Избор на срещи

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 10, 2015 10:08 am
от hri100
vepaks написа:Аз съм ясен - ще гледам всичко възможно независимо от вермето и работата.


+1